Bestelling en levering

Op kussen.nl kunt u eenvoudig en veilig online uw producten bestellen. Uw bestelling wordt dan in korte tijd netjes thuisbezorgd. Het online bestellen van uw topdekmatras en matrasaccessoires is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Zo bestelt u op Kussen.nl:

 1. Kies een product uit het uitgebreide assortiment.
 2. Klik op “aan winkelwagen toevoegen”.
 3. Ga naar de online kassa.
 4. Vul uw gegevens (zoals afleveradres) in.
 5. Controleer uw bestelling.
 6. Kies de door u gewenste betaalmethode.
 7. Klik op bestelling bevestigen.
 8. Onze kussens zullen direct via pakketpost naar u worden verzonden.

Let op: kiest u voor de Rembours betaalmethode en woont u in België of Duitsland, dan kunt u enkel contant betalen aan de deur. Kiest u voor de Rembours betaalmethode en woont u in Nederland, dan kunt u zowel pinnen als contant betalen.

Levertijden en bezorging

Wij leveren kwaliteitsproducten met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. De levertijd voor uw kussens is gemiddeld 1-3 werkdagen. Deze producten zullen direct via pakketpost naar u worden verzonden. U ontvangt hiervoor een email met een trackingnummer van uw pakket waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen.

Leveringskosten

Onze sierkussens, hoofdkussens en accessories worden door ons verzonden middels reguliere pakketpost. Het tarief voor verzending via pakketpost betaald u slechts 1 maal per zending. De verzendkosten hiervoor zijn als volgt:

 • Pakketpost binnen Nederland: €4,95
 • Pakketpost binnen België: €7,95
 • Pakketpost binnen Duitsland: €7,95

Een greep uit onze selectie:

 

Een ogenblik geduld a.u.b.