Donzen hoofdkussen

Donzen hoofdkussen

Een hoofdkussen van dons voelt lekker zacht aan en kunt u zelf vervormen zodat het voor u comfortabel ligt. In het assortiment bieden wij hoofdkussens aan van ganzendons en van eendendons.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Donzen hoofdkussen

Traditioneel hebben veel mensen een voorkeur voor donzen hoofdkussens. Een donzen hoofdkussen is uitermate geschikt voor mensen die graag zelf hun hoofdkussen in model duwen of vouwen en omdat er een lekker kuiltje voor uw hoofd kan worden gemaakt ervaren veel gebruikers een donzen hoofdkussen als uitermate behaaglijk. Bovendien is een donzen kussen heerlijk zacht.

Hoofdkussen van dons

Als u op zoek bent naar donzen hoofdkussens kunt u kiezen uit twee verschillende soorten: ganzendons en eendendons. Het grootste verschil tussen deze twee soorten zit hem in de maat van de dons. Logisch genoeg is ganzendons groter dan eendendons, met als gevolg dat het zowel isolatievermogen als de vulkracht en het volume van ganzendons groter is dan dat van eendendons bij eenzelfde mate van vulling. Dit zorgt er voor dat ganzendons geliefder is voor een donzen hoofdkussen dan eendendons, hoewel deze laatste prijstechnisch voordeliger is.

Donzen hoofdkussens zijn vrijwel allemaal zachte hoofdkussens. Als u in onze webwinkel kijkt naar de verschillende donspercentages, zult u moeten zoeken naar een donspercentage van minder dan 30% als uw voorkeur uit gaat naar een wat steviger hoofdkussen. Alle kussens met een percentage dons van meer dan 30% zijn zacht te noemen. De rest van uw hoofdkussen is opgevuld met veren. Houdt u er bij de reiniging rekening mee dat uw hoofdkussen het beste chemisch gereinigd kan worden om een optimaal resultaat te bereiken.

Donzen hoofdkussen kopen

Nu een donzen hoofdkussen kopen met korting? Kussen.nl heeft regelmatig donzen kussens in de aanbieding dus bestel gerust uw kussen online via onze veilige betalingssysteem.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.