Kapok hoofdkussen

Kapok hoofdkussen

Een hoofdkussen van kapok is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en voelt erg luxe aan. Bekijk ons aanbod voor de diverse hoofdkussens van kapok die zullen zorgen voor een goede nachtrust.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Kapok hoofdkussen

Houdt u van luxe en natuurlijke producten? Wilt u graag lekker slapen en uitgerust wakker worden? Dan is een kapok hoofdkussen de juiste keuze. Kapok hoofdkussens hebben een vulling van 100% natuurlijk materiaal en zijn hierdoor een uitstekende keuze voor mensen die bewust leven. Bovendien is kapok een hoogwaardige vulling, omdat kapok haartjes kleine holle buisjes zijn met een lengte van 2 tot 6 centimeter en een luchtinhoud van 80%. De kwaliteit van kapok wordt bepaald door de kapok na het droogproces de lucht in te blazen: hoe hoger het komt, hoe hoger de kwaliteit is.

Hoofdkussen van kapok

Aan de buitenkant heeft elk haartje een bittere waslaag die waterafstotend en bacteriedodend is. Van nature dient kapok om de vrucht in de kapoknoot te beschermen, maar de beschermende eigenschappen van kapok komen ook goed van pas in onze kapok hoofdkussens. De bittere waslaag en grote luchtinhoud van kapok maken een kapok hoofdkussen waterafstotend, bacteriedodend en temperatuurregulerend. Ideale eigenschappen voor een hoofdkussen!

Kapok hoofdkussens eenvoudig online bestellen

Ook als u in de regel moeite heeft om een goed hoofdkussen te vinden, zult u blij worden van een kapok hoofdkussen. De vulling van het kussen kunt u makkelijk aan uw eigen smaak aanpassen, terwijl de natuurlijke eigenschappen van kapok ervoor zorgen dat uw wervelkolom ontspannen is, wat een vereiste is voor een goede nachtrust. Doordat kapok zacht maar stevig is, wordt zowel ondersteuning als aanpassing aan uw houding verkregen. Kapok hoofdkussens kunt u helaas niet thuis reinigen, maar door de kussens regelmatig te luchten in de zon verdwijnt eventueel door de kapok opgenomen vocht en komen de haartjes los van elkaar zodat de vulling los, zacht en als nieuw wordt. Bestel nu online een kapok kussen tegen een onverslaanbaar lage prijs op Kussen.nl!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.