Katoenen kussens

Katoenen kussens

Katoen is een van de populairste stoffen om mooie spullen mee te maken, waaronder sierkussens. De kussens zijn duurzaam en heel goed wasbaar zodat het lang mee kan gaan. Bekijk ons assortiment voor uw nieuwe aanwinst.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@kussen.nl

Katoenen kussens

Katoen is wereldwijd één van de bekendste en meest gebruikte stoffen. Omdat katoen een natuurproduct is, heeft deze stof vele positieve eigenschappen die door mensen als prettig worden ervaren. De stof wordt dan ook veelal verwerkt in textielen voor op of om het lijf, zoals bijvoorbeeld katoenen kussens. Wilt u weten waarom uitgerekend een katoenen kussen een goede keuze is? Dat vertellen wij u graag.

Katoen is van nature een sterke, duurzame stof en daarom uitermate geschikt voor gebruik waarbij het dagelijks in contact komt met ons lichaam. Door lichaamscontact met de stof ontstaat wrijving, wat bij andere stoffen snel tot slijtage kan leiden. Bij katoen heeft u absoluut minder snel last van slijtageplekken. Bovendien heeft katoen een hoog absorptievermogen, wat van belang is omdat mensen nu eenmaal zweten. Wat ook erg prettig is, is dat katoen heel goed wasbaar is èn zelfs gewassen kan worden op hogere temperaturen. Dit is absoluut aanbeveelswaardig voor katoenen kussens en katoenen beddengoed. Ook is katoen antiallergisch. Kortom: redenen te over om te kiezen voor een katoenen kussen.

Katoenen kussen kopen

Er zijn niet alleen praktische argumenten om te kiezen voor katoen als u op zoek bent naar een kussen. Katoen is ook een hele mooie stof die, doordat er een lange en rijke bewerkingsgeschiedenis is, tot talloze varianten en in alle kleuren kan worden verwerkt. U kunt katoenen kussens vinden in mat- en in hoogglans, in effen kleuren of met de meest fantasierijke motieven, zonder dat dit ten koste gaat van de praktische kenmerken van deze geweldige stof. Klikt u vooral door naar ons prachtige assortiment waar u het ene na het andere mooie katoenen kussen zult vinden.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.