Kussenrollen

Kussenrollen

Voor iedereen die wat afwisseling wilt in de altijd vierkante kussens biedt een kussenrol de perfect oplossing. Het is niet alleen een erg mooie vorm, het is ook ideaal als extra neksteun voor onder uw hoofdkussen wanneer u nog wat wilt lezen in bed.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@kussen.nl

Kussenrollen

Wilt u net even iets anders dan anders, dan kunt u kiezen voor een kussenrol in plaats van een doorsnee kussen. Kussenrollen zijn verkrijgbaar als sierkussen en als hoofdkussen en geven in beide hoedanigheden een eigentijdse sfeer aan uw interieur.

Leest u graag nog een boek als u in bed ligt? Of kijkt u nog even tv? Dan is alleen een hoofdkussen vaak net niet genoeg om een goede ondersteuning te hebben. Waarschijnlijk heeft u al eens geprobeerd om uw kussen op te rollen om zo wat extra ondersteuning te krijgen, maar had dit niet het gewenste resultaat. Een originele kussenrol biedt dan uitkomst. Door dit stevige, ronde kussen van ongeveer 40 centimeter lang onder uw kussen te leggen, krijgt u een stevig ondersteuning zodat u in de juiste houding komt te liggen om ontspannen een boek te lezen of televisie te kijken. Liefhebbers van een stevig kussen kunnen zelfs zo tevreden zijn met een kussenrol, dat ze deze als volwaardig hoofdkussen gebruiken.

Kussenrol kopen

Als sierkussen bieden kussenrollen u veel mogelijkheden. Hun enigszins afwijkende vormgeving zorgt voor een speels effect, terwijl hun zachte vormgeving gemakkelijk een romantische tint aan uw interieur kan geven. Uiteindelijk is naar de manier waarop uw de kussenrol positioneert en de materiaalkeuze bepalend voor de invloed van de kussens op uw interieur en als u onze selectie kussenrollen bekijkt zult u zien dat u talloze kanten op kunt met deze handige kussentjes.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.