Linnen kussens

Linnen kussens

Door kussens van linnen op uw bank of bed te leggen creëert u een natuurlijke look en straalt het rust uit. Linnen is een mooie stof en erg slijtvast. Bekijk ons assortiment voor prachtige linnen sierkussens.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@kussen.nl

Linnen kussens

Linnen wordt vaak gezien als een kwetsbare stof, maar niks is minder waar. Van oudsher wordt linnen gebruikt voor kussens, beddengoed, tafelkleden, lakens etc. Denkt u maar aan de "linnenkast" waarin al deze huishoudelijke artikelen werden bewaard. Hoewel linnen een vrij chique stof is, wordt ze alom gewaardeerd omdat ze sterk en koel is. Linnen kussens zijn dan ook slijtvast en bovendien erg mooi om te zien.

Linnen kussen kopen

Het linnen kussen zien we terug in verschillende interieuren. De natuurlijke kleur van linnen past goed in een rustig interieur met landelijke tinten. Toch kunnen linnen kussens ook goed tot hun recht komen in een modern industrieel interieur, omdat ze zich vanwege hun natuurlijke en rustige uitstraling makkelijk voegen naar hun omgevingstoon.

Van linnen wordt vaak ten onrechte beweerd dat het een bewerkelijke stof is. Het klopt dat linnen kreukt, maar dat hoort bij de charme van deze stof. Linnen is echter makkelijk te wassen en zeker makkelijker te strijken dan bijvoorbeeld katoen. Linnen is sterker dan katoen en heeft dientengevolge een langere levensduur. Bovendien heeft linnen de neiging om door het wassen mooier en mooier te worden en heeft linnen een chique, natuurlijke glans die de stof een luxueuze uitstraling geeft. Een linnen kussen geeft dus niet alleen rust en een natuurlijke uitstraling aan uw interieur, maar verschaft tevens een gevoel van luxe zonder overdaad.

Eenvoudig en veilig online bestellen

Als u uw woning wilt verrijken met linnen kussens, vindt u bij ons een mooie selectie van goede kwaliteit waar u uit kunt kiezen. Als u onze producten bekijkt, zult u beamen dat een linnen kussen absolute klasse is. Bestel eenvoudig uw linnen kussen online via onze veilige betaalsysteem.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.