Lounge kussens

Lounge kussens

Lounge kussens zijn fijne grote kussens voor op bed, op een bank of om op de grond te leggen als extra zitplek. Door de veelzijdigheid zijn het de ideale kussens om heerlijk mee te relaxen, daarnaast zijn ze ook erg mooi. Bekijk het assortiment voor uw nieuwe lounge kussen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@kussen.nl

Lounge kussens

Van oudsher is een lounge de ontvangstruimte, of wachtruimte, van een hotel of kantoor. De banken en stoelen in deze ruimte waren comfortabel, voor optimaal comfort van de gasten. Tegenwoordig is loungen tot een werkwoord verworden en staat het gelijk aan relaxen in een comfortabele setting. Zittend, liggend, hangend; alles om het uzelf gemakkelijk te maken en even te ontsnappen aan het drukke, hectische leven van alledag. Loungen is helemaal van nu, dus is het niet vreemd dat ook u op zoekt bent naar fijne loungekussens. Steeds meer mensen hebben een loungebank in huis, een loungeset in de tuin en lounge kussens om precies daar waar zij willen te kunnen relaxen. Wat begon als een trend lijkt helemaal ingeburgerd, de trend voorbij. Daarom kunt u bij ons nu ook een ruim assortiment loungekussens vinden.

Loungen is een relatief nieuw begrip. Het ontstond in de jaren 90, toen overal loungeclubs werden geopend. Het idee hierachter was, dat men graag in een ontspannen sfeer wilde ontstressen, praten, een drankje nuttigen en gewoon lekker ontspannen. Hierop volgend ontstond bijpassende muziek, de zogenaamde loungemuziek. Natuurlijk staat bij ontspannen comfort voorop, dus werd het ultieme lounge kussen ontwikkeld. Lounge kussens, ook wel relax kussens geheten, zorgen er voor dat de gebruikers zich heerlijk ontspannen en op hun gemak voelen. De lounge kussens in een club moeten natuurlijk op hun eigen plaats blijven liggen, maar uw eigen kussens kunt u overal mee naar toe nemen om op alle mogelijke plekken heerlijk te kunnen loungen.

Loungekussens kopen

De loungekussens uit ons assortiment kunt u overal gebruiken. U vindt bij ons lounge kussens voor op de bank of op de vloer, voor binnen en voor buiten; uw fantasie bepaalt de grenzen. Neem deze aangename loungekussens mee op vakantie, op de boot of naar het park en geniet van heerlijke ontspannen momenten.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.