Nekkussen

Nekkussen

Nekkussens geven extra ondersteuning in uw nek wanneer u zit, ligt of op reis bent. In ons assortiment hebben wij diverse nekkussen opgenomen zodat u een goede keuze kunt maken en snel uw comfort kunt verhogen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@kussen.nl

Nekkussen

Nekkussens, onderdeel van de relaxkussens, vindt u in vele soorten en maten. Logisch, want in ons drukke, hectische leven is het prettig om uw nek, indien mogelijk, extra te ondersteunen. Er zijn speciale hoofdkussens met een extra vulling bij de nek, om zo uw nek tijdens de nacht net dat beetje extra steun te geven. En wat te denken van speciale nekkussentjes voor uw tuin- of autostoel? Bij mensen is de nek nu eenmaal een kwetsbaar punt, waarbij een goed nekkussen net het verschil kan maken. Daarom vindt u bij ons een ruime keuze uit allerhande nekkussens.

Een goed nekkussen zorgt er voor dat het ontstaan van nekklachten kan worden voorkomen. Zo is de kans groot dat u tijdens uw slaap ongemerkt regelmatig van houding verandert, waardoor uw nek in een onnatuurlijke positie komt te liggen. Het gevolg hiervan is dat u ontwaakt met spierpijn in uw nek, waaruit voortvloeiend hoofdpijn, schouderpijn en in sommige gevallen meer serieuze nekklachten kunnen ontstaan. Een nekkussen zorgt er voor dat uw nek in de juiste houding blijft liggen, waardoor u een prettiger nachtrust zult hebben en pijnloos ontwaakt.

Nekkussens online

Het is helaas niet alleen tijdens uw slaap dat u uw nek ongemerkt verkeerd kunt belasten. Ook op momenten dat u weliswaar wakker, maar minder actief bent, kunt u problemen met uw nek krijgen. Denkt u bijvoorbeeld aan een lange autoreis of een andere situatie waarin u langere tijd achtereen in dezelfde houding zit, zoals bijvoorbeeld in de trein, bus of in het vliegtuig. Ook dan zorgt een nekkussen voor een goede en ontspannen houding van uw nek, zodat u aan het eind van uw reis topfit op uw bestemming arriveert. Klinkt dit u aangenaam in de oren? Bekijk dan ons assortiment neksteunkussens van verschillende materialen zoals traagschuim, dons en kapok.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.