Polyester kussens

Polyester kussens

Veel sierkussens zijn gemaakt van polyester. De stof kreukt niet en daardoor zal het er altijd mooi glad en strak uitzien in uw slaapkamer of woonkamer. Kies uit ons ruime assortiment voor uw nieuwe polyester kussen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@kussen.nl

Polyester kussens

Polyester is een veelgebruikt type materiaal voor kussens. Polyester kan worden teruggevonden in de stof van de hoes van het sierkussen, maar ook in de vulling van een kussen. Polyester heeft veel positieve kenmerken. Het is bijvoorbeeld goedkoper in de aanschaf wat zich weer goed terugvertaald naar een uitstekende prijs voor de klant. De combinatie katoen en polyester combineert de voordelen van beide textielsoorten. Doordat er polyester is verwerkt in de stof is het sterker en beter bestand tegen verkleuring. Door de veelzijdige eigenschappen van het materiaal kan het uitstekend worden gebruikt in combinatie met andere populaire materialen, zoals katoen in combinatie met polyester kussens. p>

Wat is Polyester? Polyester kussens zijn gemaakt van synthetische vezels. Er zijn ontelbare varianten synthetische vezels. Alle synthetische vezels hebben als over het algemeen dezelfde eigenschappen.
De voordelen van synthetische stoffen en dus ook polyester zijn onder andere: • Sterke vezels, waardoor de stof van het kussen minder snel slijt.
•Niet kreukgevoelig.
•De vezels zijn erg kleurvast en verbleken niet snel, bijvoorbeeld als het sierkussen de hele dag in de zon ligt in de slaapkamer.

Polyester kussen kopen

Een Polyester kussen en/of kussenhoes hebben samengevat een zeer groot kreukherstellend vermogen en zijn erg gemakkelijk in het onderhoud. Polyester is vorm- en slijtvast en heeft daarmee een lange levensduur. Het materiaal is in hoge mate kreukbestendig, rekbaar/elastisch en goed wasbaar (tot maar liefst 65°C).
Een polyester kussen is niet alleen handig maar het is ook nog eens een prachtige stof met een luxe aangezicht. We bieden een zeer grote keuze polyester kussens aan in ontelbare kleuren en kleurcombinaties. We vullen het assortiment constant aan met de nieuwste trends, kleuren en vormen kussens!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.

Winkelwagen
Totaal € 119,70
Artikel Prijs Aantal Subtotaal
Ducky Dons Dauna Soft Standaard Kussen € 27,50 € 19,95 6 € 119,70