Synthetisch hoofdkussen

Synthetisch hoofdkussen

Een synthetisch hoofdkussen is makkelijk in vorm te brengen, dus u kunt het zo vervormen tot u in een zo comfortabel mogelijk positie ligt. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg gemakkelijk te onderhouden. In ons assortiment hebben wij diverse goed geprijsde synthetische kussens opgenomen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Synthetisch hoofdkussen

Van alle verschillende soorten kussenvullingen die er op de markt zijn, heeft u de meeste keuze bij synthetische hoofdkussens. Zeker als u nog niet helemaal zeker weet welke vorm, stevigheid of model het beste bij u past, kunt u met synthetische hoofdkussens goed experimenteren. Dit omdat een synthetisch hoofdkussen in de regel gunstig is geprijsd ten op zicht van kussen met een natuurlijke of schuimvulling.

Synthetische hoofdkussens

Synthetische hoofdkussens hebben doorgaans een vulling polyether kunstvezels die weliswaar glad, maar ook zacht en licht zijn. De kussens zijn makkelijk in vorm te brengen en zelfs te vouwen, eigenschappen die we ook terug zien bij bijvoorbeeld donzen hoofdkussens. Maar waar een donzen hoofdkussen minimaal één keer per jaar chemisch gereinigd dient te worden, kunt u een synthetisch hoofdkussen gewoon thuis in uw wasmachine reinigen. Omdat kunstvezels geen zelfreinigende eigenschappen hebben, adviseren wij u om deze hoofdkussens maandelijks te wassen en goed te laten drogen, omdat vochtige kunstvezels een nare lucht kunnen verspreiden.

Hoofdkussens van Kussen.nl

Het grootste voordeel van een synthetisch hoofdkussen is echter dat deze anti-allergisch is. Doordat een synthetisch kussen zoals gezegd van kunstvezels is gemaakt, is dit geen aantrekkelijke plaats voor huismijt en bacteriën. Iedereen kan dus op een synthetisch kussen slapen! Denk daarom ook aan een synthetisch kussen voor op het logeerbed. In onze webshop bieden wij u een breed assortiment synthetisch kussens waar u zeker het juiste exemplaar dat voldoet aan al uw wensen zult vinden. Synthetische hoofdkussens koopt u hier op de kussen website van Nederland!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.