Velours kussens

Velours kussens

Sierkussens van velours voelen zacht aan en glanzen mooi waardoor het een chique uitstraling geeft aan uw interieur. In ons brede assortiment hebben wij diverse kussens van velours, kies er nu een uit die bij uw stijl en smaak past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@kussen.nl

Velours kussen

Wie van echte glamour houdt kiest voor velours kussens. De zachte volheid van velours geeft een aangenaam gevoel, terwijl de matte glans van deze stof heel chique oogt. Het is dan ook niet zomaar dat in veel theaters en chique restaurants gordijnen en stoelbekleding van velours zijn gemaakt. Meer recent, sinds ongeveer tien jaar, neemt ook de vraag naar velours kussens toe. Begrijpelijk, want dit prachtige en luxe product wordt gelukkig voor steeds meer mensen betaalbaar.

Een velours kussen is verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Veelal worden de kussens in effen kleuren geproduceerd, maar ook kussens met motieven zijn verkrijgbaar. Houdt u van kleur, dan zijn er kussens waarin verschillende kleuren velours zijn verwerkt. Wist u al dat er vier verschillende soorten velours verkrijgbaar zijn? Dit komt omdat er vier verschillende manieren zijn om velours te maken en de soorten zijn dan ook vernoemd naar hun manier van produceren. Voor een speels effect combineert u velours kussens van verschillende productieprocessen, bijvoorbeeld geweven velours en gebreide velours.

Velourse kussens online bestellen

U zult zien dat een velours kussen geliefd is bij jong en oud. Door de hoge aaibaarheidsfactor van de kussens is het heerlijk om u 's avonds met deze kussens op de bank te nestelen terwijl u uw favoriete televisieprogramma bekijkt of onder het genot van een hapje en een drankje een goed gesprek voert. Bekijk snel ons prachtige aanbod en bestel vandaag nog uw velours kussen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.