Wollen hoofdkussen

Wollen hoofdkussen

Een wollen hoofdkussen geeft u goede ondersteuning en voelt toch zacht aan op uw huid. Een kussen van wol is ook erg vormvast, bekijk ons aanbod voor een hoofdkussen dat u fijn vindt liggen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Wollen hoofdkussen

Houdt u van een stevig hoofdkussen dat toch lekker zacht aanvoelt? Dan is een wollen hoofdkussen absoluut een goede keuze. Wol heeft van nature een stevige structuur en kenmerkende eigenschappen die dit materiaal zeer geschikt maken als vulling voor een prettig hoofdkussen. Zo is wol warmte-isolerend en absorberend. Als u bedenkt dat mensen tijdens het slapen vooral zweten via het hoofd, zijn deze eigenschappen grote pluspunten voor een hoofdkussen. Wol droogt snel aan de lucht, zodat uw hoofdkussen lekker fris blijft. Op de koop toe zorgt de natuurlijke stof lanoline, oftewel wolvet, van wol ervoor dat wollen hoofdkussens ook anti-bacteriële eigenschappen hebben. Een wollen hoofdkussen is dus van nature ook zeer hygiënisch.

Hoofdkussen van wol

Wol is niet alleen stevig maar ook erg veerkrachtig. Deze veerkracht blijft behouden bij de bewerking van wol tot kussenvulling. Wollen hoofdkussens zijn vormvast wat betekent dat er niet snel een vormgevormde kuil in uw kussen zal komen. Tevens zorgt de stevigheid voor een lange levensduur van uw wollen hoofdkussen.

Reinigen van hoofdkussens

Het reinigen van wollen hoofdkussens is een zeer makkelijk klusje. Wol is namelijk zelfreinigend en mag absoluut niet worden gewassen of gestoomd. Een hoofdkussen van wol kunt u het beste lekker buiten laten luchten, uit de zon en bij voorkeur vroeg in de ochtend als de lucht nog wat vochtig is. De vochtigheid stimuleert het zelfreinigend vermogen van de wol. Doordat de wol het vocht opneemt en weer vrij laat verdwijnen eventuele geurtjes uit uw hoofdkussen zodat dit weer heerlijk fris aanvoelt als u gaat slapen. Bestel nu uw wollen hoofdkussens online op Kussen.nl, de marktleider op het gebied van kussens!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.