Zijden kussens

Zijden kussens

Een zijden sierkussen heeft een luxe uitstraling, ziet er glad uit en voelt zacht aan. Bekijk ons assortiment en fleur uw bank op met een van de mooie sierkussens.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@kussen.nl

Zijden kussens

Zijden kusens verlenen een bepaalde gratie en luxe aan elk interieur. U kunt ook uitstekend slapen op een zijden kussen, omdat zijde warmteregulerend is. Daarnaast is de gladde stof uiterst vriendelijk voor uw huid en haar zodat een zijden kussen zich letterlijk leent voor een schoonheidsslaapje. Bent u gesteld op hygiëne, dan zult u het zeker waarderen dat zijden kussens hypo-allergeen zijn. Bovendien trekt zijde geen stof aan en is zijde anti-statisch. Deze eigenschappen maken een zijden kussen uitermate geschikt voor zowel gebruiks - als sierkussen.

Kussen van zijden

Zijde; gemaakt door een larve maar toch al sinds mensenheugenis één van 's werelds mooiste en duurste stoffen. Niet zo gek dus dat velen hun huis met zijden kussens sieren. Natuurlijk wordt zijde zoals wij die zien niet door larven of rupsen gemaakt, maar de grondstof toch wel. Rupsen, of larven, spinnen zijdedraden om de pop te maken waarin ze zich omvormen van rups tot vlinder. De zijdedraden worden door mensen voorzichtig van de pop gewikkeld om deze te kunnen verwerken tot zijde voor bijvoorbeeld zijden kussens.

Zijden kussen online kopen

Bent u na het lezen van dit artikeltje over de goede eigenschappen van zijde enthousiast geworden? Schroomt u zich dan vooral niet en bekijk op uw gemak ons aanbod kussens van zijde. U zult verstelt staan van de weelde waar u uit kunt kiezen en de prijs, daar zult u het niet voor willen laten.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.